Despre noi! Sisteme de acoperisuri! Sisteme de hidroizolatii TEGOLA! Sisteme de termoizolatii TEGOLA! Ferestre mansarda VELUX! Contact!
 
Sisteme de acoperisuri
  -- Sisteme de acoperisuri - Tigla Metalica Lindab
 

Ca parte importanta a casei, un acoperis trebuie sa fie elegant, cu un aspect placut si compatibil cu constructia in ansamblul ei, indiferent ca este o cladire veche, o locuinta moderna sau o confortabila casa de vacanta.
Pe scurt, acoperisul trebuie sa se potriveasca tinutei constructiei tale, respectand atat culoarea, cat si stilul arhitectonic al acesteia.


Ai libertate depina de alegere: culori clasice pentru acoperis sau nuante moderne, trei variante de acoperire finala cu strat lucios sau mat al suprafetei, o gama larga de accesorii; toate acestea pentru un acoperis deopotriva frumos si eficient, pregatit sa protejeze generatii intregi de-acum inainte.

   
 

TIGLA METALICA LINDAB ESTE AUTENTIFICATA PE PARTEA INTERIOARA CU SIGLA COMPANIEI, ORA SI DATA PRODUCTIEI.

Avantajele tiglei metalice Lindab, pe scurt:

-  pentru constructii noi sau renovari,
-  otel de calitate superioara,
-  greutate redusa, numai 5 kg,
-  panouri debitate la comanda,
-  pentru acoperisuri cu panta intre 14-900,
-  gama completa de componente si accessorii,
-  20 de culori clasice sau moderne,
-  ecologice. 

Culori

Acoperisul din tigle metalice Lindab este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante, cu strat final pe baza de poliester – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata.

Datorita calitatilor deosebite, tigla metalica Lindab poate fi folosita pentru acoperisuri atat la constructii noi cat si la renovari. Durata mare de viata, reducerea costrurilor si scurtarea timpilor de executie sunt cele mai importante criterii de selectie.

Greutate scazuta

Tigla metalica Lindab are 5Kg pe metru patrat, prin urmare folosirea ei te ajuta sa faci economii la transport manipulare si chiar montaj. Daca o folosesti intr-un proiect de renovare, structura de rezistenta a constructiei va putea prelua fara probleme greutatea acoperisului.

Usor de montat

Tigla metalica Lindab se livreaza la comanda, panourile fiind taiate conform necesitatilir tale, respectand configuratia acoperisului; astfel se elimina pierderile inutile de material si se usureaza Greutate scazuta munca de montaj. Lindab iti pune de asemenea la dispozitie un pachet intreg de accesorii, suruburi si elemente de tinichigerie, toate pentru un acoperis complet.
Montajul poate fi facut de catre montatorii specializati ai partenerilor autorizati Lindab sau chiar in regie proprie, cu respectarea instructiunilor din ghidul de montaj.

Durabilitate garantata

Rezistenta tiglei metalice Lindab a fos testata in conditiile climei aspre din Scandinavia. An de an, tot mai multi utilizatori aleg Lindab pentru acoperisul casei lor pentru ca apreciaza calitatile estetice ale tiglei Lindab si isi doresc o solutie pe termen lung pentru acoperisul lor. Si pentru ca ne respectam clientii, iti oferim 15 ani garantie in cazul achizitiei unui sistem complet.

 
Despre noi   Acoperisuri   Hidroizolatii TEGOLA   Termoizolatii TEGOLA  |  Ferestre mansarda VELUX   Contact
TopBIZ.ro - afaceri de top!