Acoperiș din tablă de aluminiu

Tabla de aluminiu pe acoperiș este alegerea rezonabilă, atunci când optăm pentru variante care să polueze cât mai puțin la un preț competitiv. Caracteristicile fizice de maleabilitate şi greutate redusă ale tablei din aluminiu au făcut ca în ultimii ani să fie preferat de către arhitecţi pentru acoperișuri și fațade cu forme atipice și în special în combinații de culori îndrăznețe.

Acoperisul de tabla de aluminiu este foarte rezistent la coroziune, astfel este lesne de înțeles cum a ajuns să fie preferat, mai ales după ce a trecut testul timpului.

Fiind un material 100% reciclabil, tabla de aluminiu pe acoperiș reprezintă alegerea perfectă pentru învelitoarea durabilă şi sustenabilă, indiferent de mărime.

Culorile disponibile sunt extrem de variate, la fel și posibilitățile de expresie arhitecturală, în variante moderne și inovative deopotrivă.

Mixul de vopseluri fac culorile rezistente iar protecția la zgârieturi asigură o viață mai lungă după expunerea pe acoperiș sau fațadă a tablei de alumniu prevopsit.

VEZI DE ASEMENEA ȘI:

Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați la numărul de telefon afișat deasupra articolului!