Acoperiș din tablă de cupru

Tabla din cupru pentru acoperișuri fălțuite furnizată de GEOROOF are o puritate de 99,9% Cupru. Tabla din cupru pentru acoperiș este maleabilă dar în același timp are o rezistență mare factorii de coroziune. Fie că optați pentru varianta natur sau prepatinat în culoarea specifică turcoaz, efectul vizual va fi prețios.

Dacă proiectul pe care vi-l doriți urmează să aibă un acoperiș fălțuit din cupru, arhitectul are acces la nenumărate soluții de proiectare a acoperișului pentru că tabla din cupru este atât de maleabilă!

Fiind un tip de tablă care la fălțuire se comportă foarte bine, cuprul este apreciat pentru versatilitate atât la prelucrari manuale cât și la prelucrări mecanice.

Tabla din cupru este disponibilă în două variante:

Preoxidată – având patina specifică a cuprului, turcoaz-verzuie, optimă pentru renovarea clădirilor vechi
Naturală – pentru oricare alt tip de proiecte de acoperiș din tablă fălțuită de cupru.

Proprietățile tablei de cupru pe acoperiș fălțuit:
Are rol important nu doar în renovarea celor mai valoroase clădiri și monumente istorice ci și pe scară mult mai largă.
Cu dezvoltarea tehnologiei, producția cuprului și a produselor din cupru a devenit mai ieftină ceea ce duce la o folosință pe o scară mai largă a acestuia.
Învelirea structurilor cu tablă din cupru poate fi un element decorativ frumos al unei clădiri noi sau renovate, atât pe toată suprafața, pe fațadă sau ca structură complementară a substratului de acoperiș.
Tabla din cupru poate avea un rol deosebit în zilele noastre deoarece este ușor de modelat și oferă soluții optime formelor dinamice, deosebite ale arhitecturii contemporane.
Poate fi adaptată foarte bine lucrărilor arhitecturii din prezent.
Este un material natural, perfect reciclabil care are o viață aproape eternă.
Proprietatea caracteristică a cuprului este că suprafața se oxidează încet ca reacție la efectele climatice, cu trecerea timpului se formează așa-numita patină.
Patina se compune din diferite săruri de cupru, de aceea componența și culoarea ei depinde în mare parte de componentele atmosferice care diferă de la o regiune la alta.

VEZI DE ASEMENEA ȘI:

Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați la numărul de telefon afișat deasupra articolului!