Fațadă din tablă prevopsită

Tablă din oțel prevopsită cu protecție organică Colofer
Role de tablă plană pentru fațade din oțel acoperite pe ambele fețe cu strat de vopsea între 25 și 50 de microni pe partea exterioară, disponibile în culori standard și speciale.

Tabla de oțel prevopsit Colofer de la Voestalpine este materialul optim pentru fațade și sisteme pluviale (fie ele rectangulare ori semicirculare) pentru că le protejează și de deteriorarea mecanică la asamblare, montaj și pe durata folosirii.

Grosimea mare a peliculei de vopsea, în toate cele 4 tipuri de tablă de oțel prevopsit Colofer de la Voestalpine, cu acoperire de protecție adaugă puncte în plus atât pentru rezistență cât și pentru funcționalitate.

Vopseaua specială cu microparticule ROBUST Colofer rezistă la “agresiunea” bucăților de grindină cu diametru de până la 60 mm, fără deteriorare.

Mai mult, pentru efecte spectaculoase pe fațade, tabla de oțel Colofer ROBUST DX 53 are acoperire diferită pe ambele fețe – astfel, în funcție de efectul dorit, se pot obține efecte spectaculoase prin combinațiile disponibile.

Rezistența la razele solare de RUV3 și RUV4 fac din Colofer alegerea optimă pentru proiecte care să impresioneze timp îndelungat. Garantată chiar și la înălțimi de 2100 m!

COLOFER MATT DX 51

Folosită pe fațade, tabla de oțel Colofer MATT face ca estetica să întâlnească funcționalitatea. Aceasta este tabla de oțel cu peliculă organică mată, caracterizată de aspectul mat de-a dreptul impresionant. Paleta de culori mate pe fațadă este largă și adaugă la versatilitatea acestui material.

COLOFER PLUS DX 51

Mai mult decât protecție maximă pe fațadă. Experți la orice înălțime.
Colofer PLUS înseamnă protecție perfectă la fiecare element, funcționalitate nelimitată și o tehnologie curată de aplicare a stratului de protecție fără urmă de crom.

COLOFER ROBUST RAIN DX53

Ca apa de pe penele rățuștelor – așa se prelinge apa și de pe fațada din tablă Colofer ROBUST Rain, fără să penetreze suprafața.
ROBUST Rain DX 53 este tipul de tablă de oțel care, de-a lungul anilor, a devenit sinonimă cu rezistența la zgârieturi pe o perioadă foarte lungă de timp, atât pentru acoperiș, cât și pentru fațadă și sisteme pluviale.

COLOFER ROBUST DX 54

Grație structurii inovative de suprafață și a stratului de vopsea de 25 de microni, colofer ROBUST devine alegerea optimă cu o rezistență la zgârieturi mult mai ridicată față de produse similare din aceeași categorie și protejează elementele unde este folosit de deteriorarea mecanică la asamblare, montaj și pe durata folosirii.

VEZI DE ASEMENEA ȘI:

Pentru informații suplimentare nu ezitați sa ne contactați la numărul de telefon afișat deasupra articolului!